Bust the Bank Free Slot Machine

Бесплатный игровой автомат Bust the Bank
Omistettu peliautomaatteihin kone Bust the Bank -teema pankkiryöstöistä. Kone on tehty humoristisella tavalla. Pelaajat tapaavat pankkiryöstöjä ja poliiseja.

Bust the Bank -kolikkopelissä on klassinen ilme - viisi kiekkoa kolmessa rivissä. Kehittäjä on toimittanut 243 palkintoriviä eri kokoonpanoissa. Peli sisältää yksinkertaisia ​​ja erityisiä symboleja. Progressiivista jättipottia ja riskipeliä tuplaamista varten ei toimiteta, pankkirakennus täynnä rahaa, aikapommi, kassan ja palvelupullon koira.

На простых символах, нарисованных с любовью и изрядной долей юмора, изображены грабители – Тощий Ларри и Коротышка Боб, Старший констебль, Инспектор-гонщик на патрульной машине, Здание банка, набитого деньгами, Часовая бомба, Инкассаторская машина и Служебный бульдог.

Erityissymbolit:

Wild - logo, joka voi korvata muita kuvia (lukuun ottamatta erityisiä) säveltämään voittoyhdistelmiä sekä osallistumaan joihinkin bonuspeleihin. Wild-symbolin kertomistoiminto koko kiekolla voidaan aktivoida satunnaisessa järjestyksessä, mikä lisää merkittävästi voittomahdollisuuksia;
Scatter - pommi, jolla on vastaava kirjoitus. Kolme tai useampi hajontasymboli tuo käteispalkintoja ja ilmaiskierroksia rullalle (8 ilmaiskierrosta);
Bonus - ensimmäisellä ja viidennellä kiekolla näkyvä kassakaapin kuva, joka tuo käteispalkintoja. Symbolilla on erikoisuus kertoa kiekko alas, kaksinkertaistaa tai kolminkertaistaa Bank Robbery -bonuksen voitot (pelaa verkossa ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä);
Piggy - säästöpossun kuva - ilmestyy kolmannelle kela ja tuo välitön iso voitto.

  Dragon Island -kolikkopeli

Online-kolikkopeli Boost Bank ilman rekisteröitymistä

Toinen Bankin ominaisuus Ryöstö, ilmaiset online-pelit, on vahingossa esiintyvä ryöstö, joka ryöstää ryöstön kanssa.

pelaa verkossa

Huolimatta mielenkiintoisista toiminnoista, älä unohda Bust the Bank -kolikkopelin vaaroista ... On vain saavutettava merkittävä jättipotti ja nostettava alkuperäinen pankki nelinkertaiseksi, "Boost Bank" -paikka pyrkii saamaan rahat takaisin. Saatuasi suuren voiton, yritä osallistua Boost Bank -paikkaan.

Aloita Boost Bank -paikan pelaaminen pienillä panoksilla ja muista lukea kuvaus tai arvostelu. Seuraa "Bank Robbery" -paikan tuloksia (pelaa verkossa ilmaiseksi) - yli viisi peräkkäistä voittoa peräkkäin tarkoittaa, että lähitulevaisuudessa kone antaa tyhjiä yhdistelmiä. Hyvää peliä!

Tolik

Писатель на сайте fl.casinaff.com Толик!
Tykkää, saat bonuksen!

Arvostele tämä kirjoittaja
Казинофф