Amazon Jungles hedelmäpeli

Amazon Jungles Raha-automaatti olla kiinnostava niille, jotka ovat haaveillut vierailusta Amazonin trooppisissa sohvissa koko elämänsä ajan. Kolikkopelissä on 5 kiekkoa ja 20 voittolinjaa, joissa on usein odottamattomimmat villieläimet. Voitto täällä on mahdollista paitsi voittolinjoilla, myös tavattaessa erityisiä symboleja, ns. Kohtalon merkkejä.

Hajonta- ja villisymbolit pelaavat rooliaan. Villi symboli on trooppinen perhonen ja voi korvata minkä tahansa muun symbolin sekä kasvattaa voittojasi 1000 kertaa!

Amazon Jungles -kolikkopelissä oleva ara-papukaija voi kaksinkertaistaa panoksesi, ja useat näistä komeasta miehet lisäävät sitä jopa 50 kertaa. Pieni lisko, vaikka se ei pysty lentämään, voi lisätä voittoa vähintään perhosilla ja papukaijoilla. Tapaaminen viiden matelijan kanssa kasvattaa voittojasi samanaikaisesti 1500 kertaa.

pelaa verkossa

Pudotat nopean Amazonian joen kolmelle vesiputoukselle, luotat turvallisesti 25 ilmaiskierrokseen kelat. Jopa pieni soiden sammakko tuo iloa täällä, ja tämän sammakkoeläimen tavoittaminen kasvattaa voittojasi 100-kertaisesti.

  Katsaus Stickers-hedelmäpeliin metsä takaa myös monia miellyttäviä yllätyksiä. Esimerkiksi orkideat lisäävät voittoja 20-30-kertaisesti, metsästä löydetyt vanhat kortit lisäävät aarteihisi 5-20-kertaisesti. Palkintopeli Amazon Jungles -kolikkopelissä on kuvia tulivuorista.

Amazon Jungles

Встреча с другими обитателями тропического леса также гарантирует немало приятных сюрпризов. Например, орхидеи принесут 20-30 кратное увеличение выигрыша, найденные в лесу старинные карты добавят к вашим сокровищам увеличение в 5-20 раз. Призовой игрой в слоте Amazon Jungles являются изображения вулканов.

Niille, jotka haluavat ottaa riskejä, on peli Gamble, joka käynnistetään painikkeella samalla nimellä. Kun käynnistät sen, sinulla on uusi polku Amazonian metsien syvyyteen, mahtavan joen varrella, missä kohtaavat viehättävät saaret, muinaiset heimot salaperäisillä pyramidillaan. Salakavalat viidakon asukkaat toivovat suojelevansa pyhiä temppeleitään kutsumattomilta vierailta. Suuri vaara on joen ylitys, joka on täynnä ansoja. Tästä syystä jokainen vaihe tässä on harkittava huolellisesti ja sitten tehtävä päätös, koska oikea liike kaksinkertaistaa nykyiset voitot. Mutta jos teet virheen ja sinua uhkaa nopea kaatuminen krokotiileista täynnä olevaan jokeen, ja kaikkien ongelmien kärjessä menetät myös voittosi.

Путь проляжет по тропе, сплошь покрытой опасностями и ловушками, которые понаставили коварные обитатели джунглей в надежде оградить свои священные храмы от непрошенных гостей. Большую опасность представляет переправа через реку, на которой полно ловушек. По этой причине каждый шаг здесь стоит внимательно обдумывать и после этого принимать решение, так как верный ход подарит увеличение текущего выигрыша в два раза. Но стоит допустить ошибку, и Вам грозит стремительное падение вниз в реку, кишащую крокодилами, и в довершение всех неприятностей еще и лишитесь выигрыша.

Erinomainen ratkaisu tässä on mahdollisuus kytkeä automaattinen kelan pyöritystila päälle. Sinun ei tarvitse käynnistää sitä joka kerta - ohjelma tekee kaiken puolestasi. Sinun on vain katsottava, kuinka raha kelluu käsiin. Voit tehdä 75 näistä automaattisista kierroksista kerralla.

  Dragon Island Raha-automaatti

Lisäksi voit asettaa kuittauksia jälleen kerran varmistaaksesi ohjelman oikeudenmukaisuuden tulokset.

Tolik

Kirjoittaja sivustolla fl.casinaff.com Tolik!
Tykkää, saat bonuksen!

Arvostele tämä kirjoittaja
Казинофф