Peliautomaatit Elektra

Игровой автомат Elektra
Monien vuosien ajan mastery japanilaiset ninjat ovat kiinnostuneita itämaisen eksoottisuuden ja uusien aistien ystävistä. Pelin päähenkilö on jäljittelemätön tyttö nimeltä Electra. Hän on mestarillinen muinaisten japanilaisten aseiden mestari. Olemme varmoja, että tällainen juoni ei jätä välinpitämättömiä ketään peluri. Lisäksi kolikkopelin annetaan toimia täysin ilmaiseksi, mikä on erittäin kätevää kokemattomille ja aloitteleville pelaajille.

Electra-kolikkopelin kuvaus

Playtech-yhtiön Elektran videokolikkopeli on viisi kelat ja kaksikymmentä voittolinjaa. Kolikkopeli on varustettu automaattisella pelitilalla, jonka aktivoimalla emulaattori tekee kaiken pelaajan hyväksi, jättipotin ja ilmaiskierrokset pelikeloista. Rahapalkinnot tuovat voittoyhdistelmät, jotka koostuvat useista identtisistä symboleista. Mutta ennen rullien aloittamista ja ison jättipotin lyömistä sinun on päätettävä pelilinjojen lukumäärästä ja vedon suuruudesta, joka vaihtelee. Pienin panos riviä kohden on yksi sentti ja suurin on 50 dollaria.

Vastaavasti enimmäispanoskoko ei ylitä 1 000 krediittiä, ja pelaaja voi saada enintään 5000 voittoa. - suuri, on ihanteellista käyttää kaikkia voittolinjoja ja valita maksimipanos. Loppujen lopuksi tämä on ainoa tapa, jolla pelaaja saa mahdollisuuden voittaa jättipotti. Yleensä peli on yksinkertainen, joten jos jotain ei ole selvä, voit aina napsauttaa INFO-painiketta, jossa on vastauksia kaikkiin kysymyksiisi.

  Amazon Jungles -paikka kone

pelaa verkossa

Elektra-videokolikkopaikan symbolit

Kolikkopelin symbolit ovat erilaisia ​​aseita, jotka yrityksen taiteilijat ovat animoineet erittäin kauniisti. Esimerkiksi tähdet pyörivät kauniisti ja loistavat, ja varsijousi ampuu tulisen nuolen. Animaatioiden lisäksi rullilla näkyy päähenkilön kuva - tyttö nimeltä Electra ja kaikille tuttujen pelikorttien arvot. Pelissä on myös erityinen hajontasymboli. Se kuvaa kolmiosaista terää. Kun se tulee näkyviin, pelaaja saa oikeuden ilmaiskierroksiin.

Electra-peliautomaatin ilmaiskierrokset

Saadaksesi oikeuden ilmaisiin pyöriin pyörii, sinun on kerättävä vähintään kolme sirontasymbolia näytölle. Ennen kuin pelaaja saa selville, kuinka monelle ilmaiskierrokselle hänellä on oikeus, ja tietää myös kerroimen koon, jolla pyöräytykset tapahtuvat, hän määrittää yhden kolmesta Electran aseesta.

Tolik

Kirjoittaja fl.casinaff.com Tolikissa!
Tykkää , saat bonuksen! | || 138

Оцените автора
Казинофф