Peliautomaatit Kaukasianpaimenkoira vangittu

Kaukasian vangittu kolikkopeli otsikon mukaan sen pitäisi muistuttaa elokuvaa Kaukasuksen vanki, etkä ole väärässä. Kaikki elokuvan kirkkaimmat hetket sijoitettiin Caucasian Captive -automaattiin.Olemme ensimmäiset kertoneet Caucasian Captive-hedelmäpelistä, jotta et tee virheitä ja et menetä rahaasi, koska et tunne kaukasian sääntöjä Vankeudessa oleva hedelmäpelipeli. | | 90

играть онлайн

Tällä hetkellä valkoihoisilla vangittuilla kolikkopeleillä on sekä kriitikkoja että faneja, mutta yleensä itse kone on valmistettu laadukkaasti. ääniraidan muoto - elokuvan melodiat ja hetki, jonka "kenkä" toistetaan kaksinkertaistamispeliksi, joka petti kaukasialaisen vangin peliautomaatille sen ainutlaatuisuuden ja yksilöllisyyden.

Игровой автомат Кавказская пленница

Toistettaessa kaukasialaista vangittua kolikkopeliä kone, ohimennen, muistat eloisia juoni elokuvasta ja olet saanut positiivisen tunnelman. Kaiken tämän lisäksi sinulle tarjotaan kolme bonuspeliä, joker-symboli, 24 riviä ja monia mielenkiintoisia yhdistelmiä.

Vahvin symboli yhdistelmälle, josta saat hyvän summan rahaa, on WILD symboli, kaikkien lisäksi, se on myös jokeri, ja korvaa kaikki pelikentän symbolit paitsi SCATTER.

  Honey Bee -kolikkopelin arvostelu

Символ SCATTER на игровом автомате кавказская пленница является бонусным, при его появлении на игровом поле вы получаете бесплатные вращения

Kun tämä symboli ilmestyy Kaukasian vangittavan kolikkopelin 1. ja 5. rullalle, voit osallistua vanhaan valkoihoiseen tapaan etsimään morsiamena, sinulle annetaan 6 avainta hänen löytämiseksi. Mitä vähemmän avaimia käytät morsiamen löytämiseen, sitä enemmän ansaitset.

Kaukasian vangittu hedelmäpeli on valmistanut sinulle toisen bonuksen korvaamalla Shurik-symboli toisella valitsemallasi, kun yhdellä aktiivisella rivillä näkyy 3-5 symbolia. Ja kaikki tämä antaa sinulle neljä ilmaiskierrosta.

Voit tuplata kaikki voitot pelaamalla peliä tuplaamiseksi
Älä unohda, että Kaukasian vankeudessa on muita symboleja. hedelmäpeli, josta saat valtavia palkintoja.

Juoni morsiamen sieppauksella tuo huomattavaa lisäystä lompakkoosi.Miten kaukasialainen vangittu hedelmäpeli voi toimia ilman päähenkiläänsä Nikulinia? Nikulin-logo tuo sinulle paljon tärkeitä voittoja.

Vitsin, kuten aina, ilahduttaa sinua helposti koomisella ulkonäöltään, kun hän ilmestyy valkoihoiselle vangittuun hedelmäpeliin, saat kevyttä aineellista tyydytystä

  Venetsian karnevaali hedelmäpeli

Tolik

Writer at fl.casinaff.com Tolik! || | 137
Ставь лайк, получай бонус!

Arvostele tämä kirjoittaja
Казинофф