Peliautomaatit verkossa Keks

Игровой автомат онлайн Keks

Uppoudu lapsuuteen ja Keks-peliautomaatti (Keks, Kolobok) auttaa sinua katsomaan tuoreen kuvan lasten rakastamaan satuun. Käynnistämällä sen verkossa, pelaaja menee päähenkilön kanssa polulle, joka johtaa aarteisiin ja seikkailuihin.

Kolikkopeli

Keks-online-peliautomaatin rakenne on perinteinen - kolme kiekkoa ja yhdeksän voittolinjaa. Mutta on myös ero: voittoyhdistelmiä voidaan muodostaa paitsi vasemmalta oikealle myös vastakkaiseen suuntaan alkaen äärimmäisistä rullista. Voit aktivoida minkä tahansa parittoman määrän rivejä napsauttamalla vastaavaa painiketta. Panosta säätelee "Panosta yksi" -painike, ja ne, jotka haluavat kokea Fortunan täysin, voivat asettaa enimmäismäärän yhdellä napsautuksella "Bet max". "Käynnistä" -painikkeet alkavat pyöriä - manuaalisessa tilassa ja "Automaattinen käynnistys" - automaattisessa tilassa.

pelata verkossa

löytyy tietosivuilta, joihin pääsee "Maksupöytä" -painikkeella. Kaikki ohjauspainikkeet ovat päänäytön alla, ja ikkunat, joissa näkyy tilin tila, veto, voitot, ovat sen yläpuolella.

Koneen symbolit

Keksin online-hedelmäpelin symbolit vastaavat teema. Tämä on ruukku puuroa, samovar, balalaika, joukko bageleja, kaulin. Jokainen näistä pentagrammista, jotka näkyvät vähintään 3 kappaletta aktiivisella voittolinjalla, tuovat tietyn voiton voittotaulukon mukaisesti. Mutta eniten palkattu on musta kissa. Sen 3, 4 tai 5 kuvalle kerroin 200, 1000 tai 5000 annetaan.

  Sun & Moon -kolikkopelin katsaus

Tässä pelissä on kaksi erikoismerkkiä - venäläinen liesi. Bonuspeli alkaa vähintään 3 kappaleena missä tahansa pelikentällä.

Вайлд – Колобок, не только заменяет собой другие картинки, формируя требуемое для победы сочетание, но и самостоятельно может принести весомую прибыль, если выстроится в ряд на активной линии;

Скаттер – русская печка. Появившись в количестве не менее 3-х штук в любом месте игрового поля запускает призовую игру.

Bonuspelit

Keksin online-hedelmäpelissä bonuspeli suoritetaan kahtena Tasot. Ensimmäisessä pelaajaa pyydetään avaamaan viisi uunia. Jos ovien takana on potin puuroa ja numeerinen arvo, yritystä pidetään onnistuneena. Ja jos savua tulee uunista, se on menetys. Ensimmäinen vaihe katsotaan voitetuksi, jos kaikki avaamisyritykset onnistuvat. Sitten saadut numeeriset arvot summataan ja lisätään pelirahaan, ja toinen kierros avautuu pelaajan eteen. Tällöin hänen on arvattava, minkä kahden pensaan takana piparkakku mies piiloutuu. Muuten, "oppaan" rooli bonuspelissä on melko isoäiti.

Saatavilla Keksin online-hedelmäpelissä ja riskipelissä. Siinä pelaajan on valittava yksi neljästä käännetystä kortista. Sen on oltava korkeampi kuin jälleenmyyjän kortti. Onnen sattuessa veto (edellisen onnistuneen kierroksen voittaminen) kaksinkertaistetaan. Voit jatkaa tätä peliä loputtomiin tai ensimmäiseen tappioon asti. Luonnollisesti pelaaja voi suorittaa sen itse siirtymällä päänäyttöön.

Толик

Kirjoittaja osoitteessa fl.casinaff.com Tolik!
Tykkää, hanki bonus!

Arvostele kirjoittaja
Казинофф