Peliautomaatit SANTAS WILD RIDE

Игровой автомат SANTAS WILD RIDE
Varmasti kaikki suhtautuvat pelottavasti niin valoisa ja ystävällinen loma kuin uusi vuosi. Siksi SANTA'S WILD RIDE -automaatti houkuttelee melkein kaikkia uhkapelejä. SANTA WILD RIDE -kolikkopeli koostuu viidestä rullasta ja 20 voittolinjasta, mikä tekee voiton mahdollisuudesta erittäin merkittävän. Pienin panos on yksi sentti.

Tässä hedelmäpelissä on kaksitoista symbolia, joista neljä on bonussymboleja. Ei paha, eikö olekin?

Tämän hedelmäpelin symbolit ovat tietysti uudenvuoden symboleja. Nämä ovat kuvia lumihiutaleesta, tyylikkäästä joulukuusta, peurasta, kirkkaista joulukuusi-koristeista, pullosta samppanjaa, samoin kuin Lumityttö, Joulupukki, lumiukko ja muita talvisatuhahmoja.

Бонусы в santas wild ride

pelaa verkossa

SANTAS WILD RIDE -kolikkopelissä oleva villi symboli on symboli, joka kuvaa juhlapöytää hedelmillä ja samppanjalla. Kolme näistä symboleista yhdessä voittolinjassa kasvattaa voittomäärää sata viisikymmentä kertaa, neljä symbolia - seitsemänsataa viisikymmentä kertaa ja viisi symbolia - kaksi ja puoli tuhatta kertaa, mikä on erityisen miellyttävää pelaajalle pelattaessa rahalle.

  Excalibur-peliautomaatti - ota rahasi!

Kolme bonussymbolia kellolla antaa pelaajalle viisitoista ilmaiskierrosta.

Myös jokaisen onnistuneen kiekon pyöräytyksen jälkeen pelaaja saa suuren mahdollisuuden tuplata voittonsa pelaamalla riskipeliä. Sen ydin on arvata, missä kahdesta lahjapakkauksesta kultakolikot ovat piilossa. Lisäksi voit arvata rajoittamattoman määrän kertoja. Älä unohda, että epäonnistumisen yhteydessä kaikki voitot poltetaan loppuun, joten tärkeintä on pysähtyä ajoissa.

Kuten yllä olevasta voit nähdä, hedelmäpeli antaa pelaajalle paljon mahdollisuuksia voittaa. Mutta voidakseen käsitellä kaikkia voittoyhdistelmiä, aloittelijalle on ehdottomasti hyödyllistä pelata ilmaista hedelmäpeliä, jonka avulla hän voi tutustua kaikkiin sen vivahteisiin ja pelivivahteisiin. Sen jälkeen, kun olet kehittänyt oman pelistrategian, voit aloittaa pelaamisen oikealla rahalla.

Tolik

Kirjoittaja osoitteessa fl.casinaff.com Tolik! | || 128
Ставь лайк, получай бонус!

Arvostele tämä kirjoittaja
Казинофф