Super Frog -automaatti

Super Slot Machine Frogissa hallitseva rooli on suojen kuningatar - sammakko. Lisäksi tämä sammakko ei ole yksinkertainen, mutta maagisin. Ensimmäinen asia, joka todistaa hänen kuulumisen velhomaailmaan, on kruunu hänen päähänsä. Peliautomaatissa on muita hahmoja, jotka löytyvät 20 voittolinjalta.

Pelissä kohtaat myrkyllisiä kärpässieniä, jotka ovat erityisen hyödyllisiä 3 tai useamman kappaleen määrässä, koska sitä enemmän sienet putoavat linjalle, voitot kasvavat 50 tai 100 kertaa. Tapaaminen puu-tonttujen kanssa ei ole tarpeetonta. Kun olet tavannut ryhmän näistä metsänasukkaista 2–5 kappaletta, he antavat sinulle voittokertoimen 5–150. Täältä löydät myös hyönteismaailman asukkaita, kuten vikoja ja etanoita. , joka lisää myös huomattavan lisäyksen

online-pelaamiseen

Voit myös lisätä voittojasi käyttämällä Gamble-mahdollisuutta, joka annetaan jokaisen onnistuneen kierroksen jälkeen. Pelin periaate on tässä hyvin yksinkertainen: sinun on laitettava yksi kuvista ja sitten onneksi asia. Jos rulettipyörälle asettamasi symboli ilmestyy, voittosi kaksinkertaistuvat, muuten et jätä mitään.

  Columbus pelaa verkossa

Super Frog

Pelaa Super Frog -kolikkopelissä on myös bonuspeli, johon pääset mukaan, jos onnistut keräämään vähintään 3 prinsessa-sammakon symbolia yhdelle riville. Pelissä sinun on yritettävä saada sammakot muuttumaan todellisiksi prinsessoiksi, ja jokaisesta tällaisesta muunnoksesta pelaaja saa runsaan palkkion - voiton korottaminen 50: stä 500: een. On tärkeää, ettet tee virhettä valinnassa, koska prinsessan sijaan voit päästä houkuttelevaan rupikonna, jonka luultavasti luiskahteli jokin paha velho, joka päätti estää prinsessoja palaamasta entiseen ulkonäköön.

Peliautomaatti toimii MD5-oikeudenmukaisuuden valvontajärjestelmän kanssa, jolloin samanaikaisesti voidaan asettaa offset jokaiselle viidelle rullalle.

Pelissä tapaat myös iloisia vihreitä tonttuja, jotka pystyvät lisätä voittojasi. Joten esimerkiksi tapaaminen näiden kahden kääpiön kanssa voi kaksinkertaistaa panoksesi kaikilla linjoilla, ja viisi hauskaa kääpiötä lisää voittosi kertoimella 100. Scatter-symboli tässä on kukka keiju. Jos saat 3 näistä symboleista - hanki 10 ilmaiskierrosta, mikä voi myös antaa sinulle paljon bonuspelejä ja ilmaiskierroksia.

Villi symboli tässä on hauras ja kaunis trooppinen perhonen, ja jos onnistut saamaan 2 näistä kaunottarista, voittosi kasvavat 30 kertaa. Jos 5 näistä perhosista putoaa, suurennuksesta tulee todella fantastinen - jopa 5000 kertaa! Voit asettaa 10 sentin panokset kaikille 20 linjalle, mikä lisää suuresti mahdollisuuksiasi ja antaa sinulle mahdollisuuden voittaa huomattavan määrän 500 dollaria. On todella maagista tehdä sentistä iso summa!

  Thunderhorn Slot Review

Jotta voit osallistua jättipotin piirtämiseen, sinun on tehtävä maksimipanos on 10 dollaria. Samalla on suuri mahdollisuus, että voit lyödä Megan jackpotia. Viisi etanaa osoittaa yhdestä aktiivisesta linjasta tästä onnellisesta tapahtumasta.

Толик

Kirjoittaja osoitteessa fl.casinaff.com Tolik!
Tykkää, hanki bonus!

Arvostele kirjoittaja
Казинофф