Peliautomaatti Golden Princess

Raha-automaattiyhtiö Microgaming jälleen kerran iloinen korkealaatuisen online-pelin julkaisemisesta. Hämmästyttävä ja värikäs videopeli "Golden Princess" voi hämmästyttää kaikkia pelaajia. Se vie käyttäjän viehättävään viidakkoon, jossa osallistuja unohtaa täysin sivistyneen elämän ja syöksyy maanosan alkuperäiskansojen maailmaan.

Golden Princess -kolikkopelipalkinnot

Juoni pelit ovat myös melko epätavallisia ja mielenkiintoisia. Käyttäjä kohtaa intialaisen heimon, jota johtaa viehättävä mustahiuksinen kauneus. Pelaajan silmien edessä näkyy erittäin eläviä kuvia, erilaisia ​​korkealaatuisia hahmoja, jotka tekevät pelistä realistisemman. Golden Princess on viiden kiekon, 25 voittolinjan videopeli.

Vedot voidaan asettaa yhdestä kymmeneen kolikkoa ja maksaa yksi, kaksi, viisi ja kymmenen senttiä. Jotta pelaajalla olisi enemmän mahdollisuuksia tehdä voittoyhdistelmä, on käytettävä mahdollisimman monta riviä. Näytön reunoilla moniväriset numeroidut solut osoittavat voittolinjan numeron. Ennen kuin aloitat pelin, sinun on perehdyttävä kaikkiin painikkeisiin ja toimintoihin.

Ne kaikki on suunniteltu auttamaan pelaajaa hallitsemaan peliä täysin. Voit tarkastella kaikkia symboleja, voittotaulukkoa ja olemassa olevia yhdistelmiä napsauttamalla "Näytä maksut" -painiketta. Voit palata takaisin napsauttamalla Takaisin peliin -painiketta. Jos haluat muuttaa aktiivisten rivien lukumäärää, sinun on painettava asianmukaisia ​​painikkeita (ne sijaitsevat pelikentän oikeassa ja vasemmassa kulmassa) tai napsautettava "Vedot" -osiossa olevaa "Viivat" -painiketta. Pelin aloittaminen on erittäin helppoa. Sinun on napsautettava Spin-painiketta. Tämän koneen hieno ominaisuus on, että peli käynnistyy automaattisesti ja voit tehdä sen automaattisella toistotoiminnolla.

  Tarrojen kolikkopelien tarkastelu

OMINAISUUDET JA BONUSET | || 105

Главное преимущество видеоигры в том, что в ней есть бонусная мини-игра. Однако попасть в такой раунд не так просто, как может показаться. Необходимо сбросить выигрышную комбинацию, в которой Scatter должен выпадать на 3, 4 и 5 барабанах, тогда пользователь получит бесплатные вращения, количество которых варьируется от 10 до 30. Причем множитель при таких вращениях будет равно десяти.

Lisäksi kolikkopelissä on kaksinkertaistamispeli, jonka aikana osallistujan on arvattava reikäkorttien värit, mikä kaksinkertaistaa viimeisen kierroksen määrän. Kultainen prinsessa-logo on jokeri. Se ei kannata, mutta myöntää satunnaisen 2x tai 3x kertoimen voittoihin, jotka sisältävät sen. Se taittuu myös ilmaiskierrosten minipelin aikana.

Tolik || | 127

Писатель на сайте fl.casinaff.com Толик!
Tykkää, saat bonuksen!

Arvostele kirjoittaja
Казинофф