Peliautomaatit Marioni Show

Jotkut sanovat, että olet aina täytyy elää todellisuudessa, ja silloin tulee vähemmän pettymyksiä. Toiset ajattelevat, että ilman uskoa ihmeisiin maailma muuttuu tylsäksi. Mutta kuka on oikeassa? Playsonin Marioni Show -automaatti auttaa sinua selvittämään totuuden. Pelaaja sukeltaa maagisten temppujen ja epätavallisten nähtävyyksien fantastiseen maailmaan maestro Marionin johdolla. Tämä paikka on täynnä yllätyksiä, joten jokainen osallistuja lähtee näyttelystä mielenkiintoisilla lahjoilla.

Kuinka pelata Marioni Show -automaattia

Circus on yksi viihdeteollisuuden komponentit ... Sen historia ulottuu vuosituhansien taakse. Pelleet hämmästivät väsymättä yleisöä reprise, klovnaadi, voima ja akrobaattiset esitykset. Taikurit, taikurit ja fakirit ovat aina herättäneet erityistä kiinnostusta. He ovat aina olleet salaisuuden mestareita, joten heidän esityksensä ovat aina herättäneet erityistä yleisön kiinnostusta. Peliautomaattien kehittäjät käyttivät tätä salaperäistä juonittelua.

Peliautomaatti Marioni Show avaa oven taikuuden ja temppujen salaperäiseen maailmaan, joten sirkusperinteen tulisi olla kirkas ja mieleenpainuva. Lisäksi online-peli luodaan 3D-muodossa. Värivalikoimassa hallitsevat violetit sävyt. Sen ansiosta käyttäjä tuntee välittömästi taikuuden mystisen läsnäolon.

Tätä vaikutelmaa täydentää kiehtova musiikillinen säestys. Animaatiotekniikoiden ansiosta pelattavuus on täynnä tunteita ja dynamiikkaa. Kolikkopelin muotoilu on tyylikäs ja käsitteellinen. Taiteilijat onnistuivat luomaan taikurin luoman todellisuuden ilmapiirin. Kaikki peliasetukset sijaitsevat pienellä rivillä kelojen alapuolella. Ponnahdusikkuna, joka sisältää perustiedot pelaamisesta, on piilotettu I-merkin alla. Vaihtoehto

  Pelaa säästöpossuja

Vedot on varustettu ylös / alas-ohjaimilla, joiden avulla pelaaja voi valita vedon. Enimmäisarvojen asettamiseksi sinun on aktivoitava Max-vaihtoehto. Jos kaikki parametrit on asetettu, käyttäjän on valittava pelitila. Kelojen käynnistämiseksi manuaalisesti on suuri painike, jossa on pyörivä nuoli. Sen vierestä löydät autorun-painikkeen. Alarivillä mukautettujen asetusten kuvakkeet sijaitsevat oikeassa kulmassa. Ne luovat pelille mukavimmat olosuhteet.

OMINAISUUDET JA BONUKSET

Marioni Show -kolikkopeli kuuluu klassisiin videokolikkopeleihin. Se kehottaa käyttäjää uppoutumaan illuusioiden maailmaan 5 rullalla ja 10 maksulinjalla. Jokaisen palkintokierroksen jälkeen taikuri hylkää kolme kertojakorttia. Jos kaikkien kolmen kuvat sopivat yhteen, tulos kerrotaan tällä kertoimella.

Erikoiskuvilla on aktiivinen rooli pelaamisessa. Kehittäjät ovat lisänneet peliin kaksi villisymbolia. Yksi heistä (vihreä pelle) soittaa vain kolmea keskitelaa. Extra Wild (tyhmä punaisella) korvaa kaikki symbolit ilmaiskierrosten aikana, mutta pelaa vain ensimmäisellä kiekolla. Hän voi myös lisätä satunnaisen määrän ylimääräisiä (+1, +2, +3) kierroksia.

Lisäksi tässä online-pelissä on bonuskierros, joka on luotu erilliselle juonelle. Toiminta tapahtuu erillisellä näytöllä, joka laukaistaan, kun vaaleat ja tummat ritarit kohtaavat kasvotusten rullilla. Käyttäjän on valittava yksi niistä. Kevyt ritari tuo kertoimen 15 ja tumma ritari 15 ilmaiskierrosta. Valinnan jälkeen sinun on pelattava kortteja. Pelaajalle annetaan neljä niistä. Ne on avattava peräkkäin.

  Miss Kitty Slot Review
< / p>
Tolik

Writer at fl.casinaff.com Tolik!
Tykkää, saat bonuksen!

Arvostele kirjoittaja
Казинофф