Super Lucky Charms -kolikkopeli

Useimmat pelaajat luottavat siihen, että onni päättää minkä tahansa kierroksen lopputuloksen. Siksi jotkut käyttäjät ostavat erityisiä amuletteja, jotka houkuttelevat onnea ja jakavat palkintoja. Mutta miksi maksaa talismaneista, kun voit käynnistää onnellisen kolikkopelin? Super Lucky Charms -sivustolta löydät kaikki talismanit ja symbolit, jotka ovat houkutelleet onnea / vaurautta / menestystä muinaisista ajoista lähtien.


Super Lucky Charms ilmestyi lokakuussa 2018. Blueprint Gaming julkaisee säännöllisesti uusia pelimalleja, jotka on omistettu erilaisille elokuville, kirjoille ja hahmoille. Tällä kertaa opit houkuttelemaan onnea!

Super Lucky Charms -kolikkopelipalkinnot

Tämän ylellisen hedelmäpelin muotoilu on todellinen taideteos. Paikan päänäyttö on vaaleanpunainen. Taustalla on salaperäinen metsä. Tämä muotoilu tekee pelihahmoista kirkkaat. Kun yhdistät yhdistelmän, näet hahmot ja hahmot eloon animaation ansiosta. Graafiset suunnittelijat ovat käyttäneet myös 3D-grafiikkaa. Musiikki on yksinkertaista, maltillisella rytmillä.

Paikka on varustettu 10 rullalla ja 20 rivillä, joita ympäröi kultainen kehys. Kaikki painikkeet sijaitsevat pelikentän kummallakin puolella. Ohjauspaneelia on helppo käyttää ja ymmärrettävä jokaiselle pelaajalle. Vasemmalla puolella on suuri BET-painike, joka auttaa panostamaan. Voit käyttää 0,20-100 krediittiä per kierros. Mutta ensin pelaajien tulisi avata osa, jossa on käytettävissä olevat säännöt / linjat ja vaihtoehdot. Kun kaikki indikaattorit on valittu, voit aloittaa pelaamisen ja ketjujen tekemisen. Oikealla puolella on kaksi pyöreää painiketta.

  Excalibur Gambling Machine - Hanki rahasi!

Suurin painike tekee yksittäisiä pyöriä. Mutta kehittäjät lisäsivät myös toisen painikkeen, joka aktivoi automaattisen pelitilan. Symbolien joukossa on noita ja kaikki hurmaa hurmaavista tavoista: kukka / kultakolikko / taikapallo / amuletti. Nämä ovat kaikki hedelmäpelin päävaihtoehtoja. Nyt voit tehdä yhdistelmiä temaattisista kuvista ja vastaanottaa maksuja. Soittimen jokaiseen toimintaan liittyy musiikkia ja animaatiota. Muuten, Super Lucky Charms on saatavana ilmaisessa esittelytilassa, joka ei vaadi rekisteröitymistä tai lataamista.

OMINAISUUDET JA BONUKSET

Ei ole mikään salaisuus, että Blueprint Gaming -kolikkopelit ovat suosittuja bonustarjouksissa, jotka auttavat sinua saamaan hyvityksiä. Super Lucky Charms antaa jopa 10 tuhatta krediittiä, jos teet yhdistelmä samoja kuvia. Käytä Wildia (naaras) sen nopeuttamiseksi. Tarvittaessa nainen korvaa tavalliset kuvat. Voit käyttää myös taikuuspalloa (hajonta).

Näiden merkkien joukko antaa jopa 30 ilmaiskierrosta ylimääräisellä x3-kertoimella. Videokolikkopelissä on tavalliset bonukset. Ne kaikki tarjoavat erinomaisia ​​maksuja, jotka hyvitetään välittömästi pelitilillesi. Sinun tarvitsee vain tehdä ketju tai osallistua FS-kierrokseen.

Tolik

Kirjoittaja fl.casinaff.com Tolikissa!
Tykkää, saat bonuksen!

Arvostele kirjoittaja
Казинофф