Peliautomaattien tarrojen tarkastelu

Jos haluat peliautomaatteihin, voit kokeilla NetEnt - Stickersin uutta kolikkopeliä. Uskalla vain sukeltaa jännityksen maailmaan säätämällä kolikon arvoa ja asettamalla panoksesi halutulle tasolle ja käynnistämällä rullat! Eikä siinä kaikki. Rajaton määrä hengähdyksiä kolikkopelissä! NetEntin Stickers-paikka on 5 kiekon paikka, joka on yhdistetty kolmeen riviin symboleja.

Kuinka pelata Stickers-peliautomaattia

Peliautomaatilla on 20 kiinteää voittolinjaa tuottavien yhdistelmien luomiseksi. Symbolijoukkoa pidetään voitokkaana, jos vasemmalta oikealle on vähintään kolme samanlaista kuvaa. Voit muokata parametreja, kuten kolikon arvoa ja niiden määrää panosta kohden. Ensimmäinen arvo voi vaihdella sentistä euroon, ja veto voi olla yhdestä kolikosta kymmeneen.

Kolikkopeli on sisustettu kirkkain värein ja muotoilu on yksinkertainen. Huippuluokan grafiikka ja musiikki ovat yksinkertaisesti parempia. Paneelin painikkeiden vähimmäismäärä tekee pelistä helppoa. Ilmoitettu maksuprosentti on 97%. Kone on niin yksinkertainen, että niille, jotka eivät halua vaivautua, sitä voidaan turvallisesti kutsua paratiisiksi. Siinä ei ole hienoja pelimerkkejä, bonuskierroksia tai edes ilmaiskierroksia, mutta se ei vähennä sen houkuttelevuutta.

  Exclusive Judge Dredd -paikka

Palkinnot tässä pelissä

Stickers Slot -taulukossa näet tarkalleen, kuinka paljon kukin symboli maksaa ja kuinka paljon voit saada muodostamalla erilaisia ​​yhdistelmiä sen osallistumalla (esimerkiksi kuinka paljon saat 3 identtisestä Kiwi-symbolista) ja kuinka paljon saat 4 tällaisesta arvosta). Kuten edellä mainittiin, vähintään kolmen identtisen kuvan yhdistelmä katsotaan palkinnoksi. Tässä tapauksessa voit kerätä vähintään 20 tällaista sarjaa kerralla kaikilla mahdollisilla linjoilla! Ja jokainen niistä sisällytetään ja maksetaan!

Stickers-peliautomaatissa on erityisiä villisymboleja. Ne voivat näkyä missä tahansa ja jokaisella rullalla, sekä normaalin pyörien että tahmean pyörien aikana. Jokerimerkki korvaa kaikki muut, mikä takaa optimaalisen voittoyhdistelmän aktiivisilla voittolinjoilla. Keloilla pyörivistä symboleista löytyy sekä hedelmäsymboleita (mansikka, appelsiini, kiivi, luumu) että korttikylttejä. Viisi syrniki tuo 400 opintopistettä, appelsiinit - 300, kiivi - 200, luumut - 100.

OMINAISUUDET JA BONUSET

Kun yksi tai useampia Wild-symboleja ilmestyy pelin aikana, voit voittaa yhdistelmän muiden kuvien korvaamisen lisäksi myös uudestaan. Tämä tarkoittaa, että aina kun tällainen merkki ilmestyy, sinulla on ylimääräinen mahdollisuus voittaa. Jos Wild auttaa luomaan kannattavan voittolinjan, vastaava palkinto lisätään saldoosi ja voit silti siirtää keloja ilmaiseksi.

  Elektra-hedelmäpeli

Такие бесплатные ре-спины, когда появляется Wild и образуется призовая комбинация, создают гораздо больше шансов на победу. И, если появится другой такой знак, то вы получите еще одно повторное вращение. И так будет до тех пор, пока на экране не засветится Wild, а иначе вы просто вернетесь в основную игру. Если поставить 1 доллар и собрать пять знаков wild, ваш выигрыш составит 80 000 долларов. Это его максимальный размер!

Tolik

Писатель на сайте fl.casinaff.com Толик!
Tykkää, saat bonuksen!

Arvostele kirjoittaja
Казинофф