Jungle Queen -verkkopeli

Онлайн игровой автомат Jungle Queen

Nykyaikaiset uhkapeliharrastajat on vaikea yllättää. Mutta online-hedelmäpeli Jungle Queen erottuu alkuperäisen visualisoinnin ja animaation lisäksi myös monista mahdollisuuksista, joita tarjotaan matkalla tavoitteeseen - iso voitto.

Kuinka pelata Queen of Jungle -kolikkopeliä verkossa

Ennen kierrosten alkua on määritettävä aktiivisten linjojen määrä ja nopeus. Kolikkopeli tarjoaa mahdollisuuden aktivoida 1, 5, 10, 15 tai 20 voittavaa muotoa. Tätä varten kelojen alla on erityinen painike. Panoksen määrää riviä kohden säätävät "Bet / Line" ja "Credit" -painikkeet. Kierrokset voidaan aloittaa manuaalisessa tai automaattisessa tilassa.

pelata verkossa

Online-kolikkopelin ominaisuudet

Kolikkopelin teema on viidakko ja sen muotoilu on tarkoituksenmukaista. Pelin päähenkilö on kaunis syntyperäinen. Tämä on villi, ja kaikki toiminnot johtuvat siitä. Siinä on myös yksi ominaisuus. Toisin kuin muut pentagrammat (käärmeet, kaulakorut, apinat, veitsi ja kirjeet), tyttö vie rullan koko pystysuoran ja saadakseen palkinnon hänen on ilmestyttävä ruudulle kokonaisuudessaan. Jos ainakin yksi tällainen kuva näkyy 2., 3. tai 4. kiekolla, 5 ilmaiskierrosta käynnistyy. Tällöin tavallinen 5x3-näyttö "muuttuu" 5x5: ksi, ja palkintorivien määrä kasvaa 40: een. Jos villi putoaa ilmaisten kierrosten aikana, ilmaiskierrosten määrä kasvaa.

| || 108 Слот игровой автомат Monster Lab

Scatter - naamio - tarjoaa voiton pudottamalla missä tahansa kentässä vähintään 3 kappaletta. Tämä on korkean palkkion symboli, joka tuo kertoimet 40, 100 ja 400. Muut symbolit hoitavat tavanomaisia ​​toimintojaan, muodostavat voittoyhdistelmiä ja tuottavat voittotaulukon mukaan. Se löytyy tietokentästä siirtymällä "Maksut" -välilehdelle.

Riskipeli

Jokainen onnistunut pyöriminen Jungle Queen -verkkopelissä antaa pelaajalle mahdollisuuden tuplata hänen voittonsa. Tätä varten hänen on arvattava ylösalaisin olevan kortin väri. Jos valinta oli oikea, voit yrittää uudelleen, mutta enintään viisi. Epäonnistuminen palauttaa tuloksen ja tarjoaa jatkaa kelojen pyöriä pääkentällä.

Tolik

Kirjoittaja osoitteessa fl.casinaff.com Tolik! | || 133
Ставь лайк, получай бонус!

Arvostele tämä kirjoittaja
Казинофф