Monster Lab -automaatit

Слот игровой автомат Monster Lab

Kemia aiheuttaa tiedettä. Reagenssien huolimaton käsittely ja turvallisuusmääräysten noudattamatta jättäminen voivat kuitenkin johtaa odottamattomiin tuloksiin. Tämä teema otetaan perusta peliautomaatin Monster Lab (hirviöiden laboratorio) juoni. Päähenkilö on epäonninen professori, josta huonon kokemuksen seurauksena on tullut söpö hirviö. Nyt hänen laboratoriossaan asuu monia pieniä ihastuttavia hirviöitä, koska professori jatkaa kokeilua ...

Käyttöliittymä

Monster Lab -kolikkopelien luojat varmistivat, että pelattavuus ei ollut vain mukava, mutta myös mielenkiintoinen. Kirkas 3D-grafiikka, hirviöiden hauskat kasvot eivät ole vain miellyttäviä silmille, vaan myös piristävät. Viisi pelikelaa on tyylitelty laboratoriopulloiksi, ja 20 kiinteää viivaa tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden muodostaa voittoyhdistelmiä.

pelaa verkossa

Kaikki kolikkopainikkeet sijaitsevat päänäytön alla. Heidän avullaan pelaaja voi valita vedon tason, yhden kolikon nimellisarvon ja menetelmän pyörien hallitsemiseksi - manuaalisessa tilassa tai automaattisessa tilassa. Yksityiskohdat Monster Lab -kolikkopelin säännöistä, maksuista ja linjoista on "piilotettu" I-painikkeen taakse.

Symbolit

Monster Lab -paikassa on 11 symbolia - 8 tavallista ja 3 erikoista. Kierros on kannattava, jos voittolinjalla näkyy rivillä 3, 4 tai 5 samanlaista symbolia vasemmasta reunasta alkaen. Maksuprosentit ovat seuraavat:
- yksisilmäinen hirviö ja norsujen kaltainen kummajainen - 5, 20 ja 50;
- nokkahirviö - 10, 30 ja 100; || | 105
— Розовый осьминожек – 10, 40 и 150;
- outo kala - 20, 50 ja 300;
- hirviö hirviö - 30, 100 ja 500; || 108 == = - Purple Miracle Yudo - 40, 250 ja 1000;
— Фиолетовое чудо-юдо – 40, 250 и 1000;
- Monisilmäinen - 50, 500 ja 2000.

  Hedelmät Cocktail-peliautomaatti

Erikoishahmoilla on erityistoiminnot:
- DNA Spiral - WILD. Pentagrammi korvaa muut kuvat ja osallistuu palkinnon saamiseen;
- Punainen molekyyli - Hajonta. Se tuottaa omat palkintoyhdistelmänsä 3, 4 ja 5 kuvasta kertoimilla 100, 200 ja 1000. Se tuo myös 5, 10 tai 15 ilmaiskierrosta;
- Härkä hirviö - Bonus. Kolmen hänen kuvansa esiintyminen missä tahansa kentällä tarkoittaa, että bonuspeli on tullut pelaajan saataville.

Bonuspeli tarjoaa kokeilun. Kierroksen tulos riippuu sen tuloksesta.

Jokaisen onnistuneen pyöräytyksen jälkeen Monster Lab -automaatti antaa sinulle mahdollisuuden kaksinkertaistaa voittosi. Tätä varten sinun on arvattava kuka esiintyy kokeen jälkeen - hirviö vai henkilö.

| || 138 == = Tolik
Толик

Kirjoittaja osoitteessa fl.casinaff.com Tolik!
Tykkää, saat bonuksen!

Arvostele kirjoittaja
Казинофф